Win ik 8000 euro?
Er is in totaal € 8.000,- aan prijzengeld te verdelen. Per discipline is er een 1ste, 2de en 3de prijs. En meestal zijn er 5 disciplines, waardoor de prijsverdeling als volgt is: 1e prijs is € 750, 2e prijs is € 500, 3e prijs is € 350.

Wat kan ik met het geld doen?
De prijzen kunnen besteed worden aan het volgen van workshops, (vervolg)opleidingen/cursussen voor de verschillende disciplines of repetitie- en studiotijd voor musici, (huur van) instrumenten en ander materiaal. Stichting Operatie Periscoop zal de trajecten coördineren en de financiën organiseren.

Mijn oma woont in west, mag ik meedoen?
Je bent zelf woonachtig, schoolgaand en/of werkend zijn in stadsdeel West. En je dient op 1 september 2019 minimaal 8 jaar en maximaal 23 jaar oud te zijn.

Mag ik wijzigingen doorgeven in het blokkenschema?
Je kunt voor 1 september 2019 wel voorkeuren doorgeven per mail en wij zullen ons uiterste best zullen doen om je tegemoet te komen. Beloven kunnen we niks. Als het blokkenschema gemaakt is, is het definitief.

Hoelang duurt de talentenjacht?
Dit jaar zal Best of the West van 10:00 uur tot 19:00 uur duren. De prijsuitreiking zal om 18:00 plaatsvinden.

Hoeveel kost de entree?
Gratis!

Hoeveel mensen mag ik meenemen?
Zowel deelnemers en niet-deelnemers mogen zoveel mensen meenemen als jullie wensen. Voor deelnemers geldt wel, dat je met één begeleider de backstage de ruimte in mag!

Wat is er die dag te zien?
In de grote theaterzaal zullen alle optredens te zien zijn. Daarnaast zullen er in de andere zalen ook gratis workshops zijn. In de foyer of studio zal de expositie van kunst gepresenteerd worden.

Moet ik alleen deelnemen of kan ik samen met anderen meedoen?
Je mag alleen deelnemen, maar je mag ook samen meedoen. Je mag zelfs meedoen met een heel team! Als de deelnemer zich in groepsverband aanmeldt, moeten minimaal twee leden van de groep woonachtig, schoolgaand en/of werkend zijn in stadsdeel West.

Voor overige vragen verwijzen we naar het reglement of stuur ons een mail: rajeb[at]operatieperiscoop.nl.